The Dubliners Experience komt in februari naar de Veluvine.
The Dubliners Experience komt in februari naar de Veluvine.

Gevarieerde voorstellingen in Veluvine voor jong en oud

27 januari 2024 om 15:01 Activiteiten

In Veluvine staat er in de maand februari voor jong en oud iets op het programma. 

Het programma omvat muziek van The Dubliners op 8 februari en Jamai op 15 februari tot Ernst, Bobbie en de rest op 17 februari en een avondje lachen met Lenette van Dongen op 23 februari.
De muzikanten van The Dubliners Experience brengen muziek van The Dubliners tot leven. Luister naar nummers als ‘The Black Velvet Band’, ‘McAlpine’s Fusiliers’, ‘The Spanish Lady’, ‘The Irish Rover’ en ‘Seven Drunken Nights’, waarmee The Dubliners internationale faam verwierven. Zij zijn te zien op donderdag 8 februari. Jamai brengt een ode aan zanger, componist en pianist Elton John op donderdag 15 februari. De inspiratie en voedingsbodem voor zijn creativiteit heeft Jamai volledig te danken aan Elton John.
Tijdens de show op zaterdag 17 februari, hebben Ernst en Bobbie vakantie, maar er gaat meteen van alles mis. Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Als ze uiteindelijk bij de camping komen, is het overvol.
Lenette van Dongen won met haar vorige voorstelling ‘Paradijskleier’ de cabaretprijd Poelifinario in 2019. Lenette is te zien op vrijdag 23 februari. De voorstelling is uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie