Het Nunspeets Mannenkoor
Het Nunspeets Mannenkoor Bram van de Biezen

Voorjaarsconcert Nunspeets Mannenkoor en Elspeets Fanfare Korps

29 april 2024 om 12:03 Activiteiten Tips van de redactie

Het Nunspeets Mannenkoor verzorgt zaterdag 11 mei een Voorjaarsconcert in de Driestwegkerk in Nunspeet. Het concert begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Het zal een bijzonder concert worden door de medewerking van het A-Slagwerkensemble, onderdeel van het Elspeets Fanfare Korps onder leiding van Wibrand van Norel.

Het Nunspeets Mannenkoor is in de loop der jaren wel in aantal kleiner geworden, maar onder dirigent Fred de Vries is er volgens de mannen zeker niet ingeleverd op de kwaliteit van de zang. Elke maandag worden werken ingestudeerd die niet door veel mannenkoren worden uitgevoerd. “Naast dit intensief studeren kenmerkt het koor zich ook door onderlinge saamhorigheid en een prettige sfeer”, aldus de leden van het koor. “Nieuwe leden zijn altijd hartelijk welkom.”

De medewerking van het A-Slagwerkensemble wordt als bijzonder ervaren. Het slagwerkensemble bestaat uit twintig enthousiaste leden en komt uit in de hoogste landelijke divisie. Het scoorde meermalen een derde plaats op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Zowel het koor als het slagwerkensemble  zien met plezier uit naar het concert op 11 mei. De entree bedraagt 5 euro en voor jongeren tot 18 jaar 2,50 euro. Kaarten zijn bij de zaal verkrijgbaar en bij de leden van het mannenkoor. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie