De winnaars van het toernooi, Vis interieur & Stijl
De winnaars van het toernooi, Vis interieur & Stijl eigen foto

Volleybal verbindt tijdens het Hellas vrienden- en bedrijventoernooi

21 juni 2023 om 18:58 Sport Ingezonden

‘Het gezellige, verbindende, ontspannende en sportieve evenement werd mede mogelijk gemaakt door Hellas-vrijwilligers waarvoor hulde.’ Schreef columnist Egbert vorige week in deze krant en gaf een pluim aan de organisatie. De twaalf teams die deelnamen aan het ‘vrienden- en bedrijvenvolleybaltoernooi’ ervoeren door hun inzet veel spelplezier. Ze sloegen samen een balletje in de sporthal en genoten naderhand van een drankje en hapje in de foyer.

Eén van de organisatoren vertelt: “Het toernooi was net als voorgaande jaren erg gezellig en er werd heel sportief gespeeld. Vooral de laatste avond is door iedereen positief ervaren omdat je dan tegen ‘gelijken’ speelt in de winnaars- of verliezerspoule. Daardoor zijn de wedstrijden spannender. Er waren dit jaar twee teams meer dan vorig jaar en dat biedt perspectief voor de volgende editie. Persoonlijk vond ik het leuk dat veel mensen bleven hangen en het ook een sociaal en verbindend volleybaltoernooi is.”

Alle teams gingen met een bokaal naar huis. De poedelprijs ging naar zorgboederij De Paradijsvogel. De Hellas-wisselbeker ging naar Vis interieur & stijl. Op de tweede plek eindigde de kerk VEGgies en op de derde plaats Holtland Accountants. Wil je volgend jaar ook meedoen en zeker weten dat je dit schitterende toernooi niet mist stuur dan een e-mail naar bedrijventoernooi@vvhellas.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie