Drie kampioensteams bij Nunspeetse tafeltennissers

15 december 2019 om 21:21 Lokaal

NUNSPEET - Bij de dames en heren van Nunspeetse Tafeltennisclub Leogang zijn in de laatste speelronde van het najaarsseizoen drie teams kampioen geworden.
In de 2e klasse heeft NTC Leogang 1 met een klinkende overwinning op de Elburgse Batfighters concurrent Kampenion achter zich gehouden. Het team van Rin van Dijk, Bjorn Vrugt, Koos Dorst en Henk Drost pakte alle negen punten en vergrootte daarmee de voorsprong tot zes punten op de Kampenaren. De Leogangers mogen na de degradatie van afgelopen voorjaar het volgend seizoen opnieuw proberen in de eerste klasse.
NTC Leogang 2 had in de laatste speelronde genoeg aan twee punten in de uitwedstrijd tegen concurrent Smash ’70. De Hattemers konden geen potten breken, het werd uiteindelijk 3-6. Het team van Dénisa Leusink, Edwin Bouw, Johan Wiebenga en Eric van Noorden heeft na de degradatie uit de tweede klasse vorig seizoen opnieuw laten zien dat de tweede klasse toch het beste bij hun past.
Ook bij NTC Leogang 5 was het feest. In de zesde klasse heeft het team van Edward Visser, Lennart ten Hove, Peter ten Hove, Reyer van den Brink, Karl Wessels en debutant Jan van de Poel laten zien een geoliede machine te zijn, door maar liefst 61 punten in tien wedstrijden te pakken. Concurrent Ugchelen volgde op korte afstand, maar door de 5-4 winst van de Leogangers op De Brug uit Apeldoorn is het kampioenschap een feit.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie