Afbeelding
Barry Wensink

Bespreking schetsontwerp multifunctioneel sportpark Hulshorst

24 november 2023 om 16:11 Algemeen

In het kader van het Masterplan voor een multifunctioneel sportpark in Hulshorst wordt de raad als eerste voorgesteld een krediet beschikbaar te stellen voor de aanleg van een vierde natuurgrasveld voor de voetbalvereniging Hulshorst. Dit ter vervanging van het huidige kunstgrasveld.

Hierover is in 2021 al een besluit genomen. De voorbereidingen voor de aanleg starten binnenkort. Belangrijk onderdeel in het masterplan is verder een goede bereikbaarheid van de aanwezige voorzieningen en een betere ontsluiting van het sportpark en de Brandsweg. De overige fases in het masterplan zijn onder voorbehoud van de besprekingen en besluitvorming in respectievelijke de raadscommissie en de gemeenteraad. Het gaat onder meer om de aanleg van een skeeler- en schaatsbaan, het verplaatsen van de buitenbak voor manege De Bullen Enk en een uitbreiding van de parkeervoorzieningen. 

Bij de besluitvorming wordt ook meegenomen in welke mate de clubs en verenigingen door de inzet van eigen leden kunnen bijdrage aan de realisering van hun wensen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie