Afbeelding
Foto: ADR Fotografie

Opening verkoophal Oranjehof in Elspeet

3 maart 2024 om 15:42 Maatschappelijk

Onder grote belangstelling heropende burgemeester Céline Blom vrijdag, samen met de directeur van de Oranjehof, Martin Schouten de vernieuwde verkoophal van de Oranjehof in Elspeet.

Na maanden hard werken door vrijwilligers mag het resultaat er zijn: het winkeloppervlak is een keer zo groot geworden. Ruimte genoeg om het assortiment uit te breiden. Zo is er vanaf nu ook kleding te koop en hiervoor zijn pashokjes gerealiseerd. Wat gebleven is, is de huiselijke gezelligheid. Bezoekers kunnen onder het genot van een kopje koffie bijkletsen rond de kachel. Tijdens een uitgebreide rondleiding door het dagelijks bestuur van de verkoophal stuitte de burgemeester zelfs nog op een kleed en een stoel. Doordat ze net een verhuizing achter de rug heeft, kon ze deze items goed gebruiken.

Buiten werd een welkomstwoord gehouden door de voorzitter van de verkoophal, Dirk Duijzer. Ook sprak directeur Martin Schouten zijn dank uit naar iedereen die geholpen heeft met de verbouwing en ook naar alle sponsoren. Na deze woorden onthulden burgemeester Blom en directeur Schouten gezamenlijk het nieuwe naambord, dat op een passende manier verborgen was achter een waslijn vol kleding.

De verkoophal aan de Uddelerweg 17 in Elspeet is iedere woensdag geopend van 10:00-17:00, op donderdag en vrijdag van 13:00-17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 13.00. Met de opbrengsten van de verkoop worden extra’s gerealiseerd bij de Oranjehof.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie