Trio Strobos-Van den Bercken-Van den End
Trio Strobos-Van den Bercken-Van den End Marco Borggreve

Sfeervolle muzikale start in 50ste jaar Randmeerconcerten

4 januari 2024 om 17:39 Muziek Ingezonden

Randmeerconcerten presenteert op zondagmiddag 7 januari een gloedvolle muzikale middag door het Trio Strobos-Van den End-Van den Bercken (mezzosopraan, dwarsfluit, piano) in de zaal van het Apostolisch Genootschap in Harderwijk. Een gouden combinatie, zoals bleek tijdens de succesvolle tour langs alle grote concertzalen in Nederland. Het zijn bevlogen musici met veel optredens in binnen- en buitenland.

Het programma is vol sfeer en afwisseling. Er zijn onder meer melancholieke Spaanse volksliederen van Manuel de Falla, prachtige Franse muziek van Gabriël Fauré, twee beroemde aria’s en ook muziek speciaal gecomponeerd voor dit trio. Alles wordt op een onderhoudende manier aan elkaar gepraat. Een opgewekte en boeiende muzikale start van het nieuwe concertjaar!

Datum, tijdstip en plaats: zondagmiddag 7 januari 2024. Aanvang 14:00 uur in de concertzaal van het Apostolisch Genootschap, Veldkamp 76, Harderwijk. Gratis koffie of thee in de pauze.

Losse kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa (met pin of contant) en via de Ticketunie: https://secure.ticketunie.com/wid.../299/43/OrderActvity/661.

Alle informatie staat op www.randmeerconcerten.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie