Afbeelding

Voorjaarsmarkt in Nunspeet

14 maart 2024 om 12:00 Algemeen Tips van de redactie

In het centrum van Nunspeet wordt op zaterdag 30 maart een Voorjaarsmarkt gehouden.  

Naast kraampjes met producten voor de aankleding van het nieuwe seizoen zijn er ook allerlei lekkernijen te vinden, is er divers vertier en zijn er oude ambachten op deze markt. Ook de Paashaas zal deze markt met een bezoek vereren. 

De markt is ruim opgezet en verspreid over meerdere straten. De kramen zijn niet alleen te vinden in de Dorpsstraat en op het Marktplein,  maar ook een deel van de Stationslaan, een stukje Brinkersweg en de Harderwijkerweg tot aan de Stoof doen mee. Je treft hier verschillende marktkramen met uniek aanbod aan; zowel van Nunspeetse ondernemers als van standhouders. Ook voor kinderen is er van alles te doen: denk aan een ballenbak, een springkussen en meer. Natuurlijk zullen verschillende versnaperingen niet ontbreken. Met tussendoor een heerlijke kop koffie of lunch bij de aanwezige horeca is de voorjaarsmarkt een heerlijk en gezellig uitstapje. 

De organisatie is in handen van Nunspeet Onderneemt Samen, Gimas Organisaties en Nunspeet uit de Kunst. De Voorjaarsmarkt wordt gehouden van 10.00 tot 17.00 uur. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie