Afbeelding
Media-NN

Scooterbestuurder komt onder vrachtwagen terecht op de Waterweg

Ongeval

NUNSPEET Op de Waterweg in Nunspeet is er gisteren rond 17:00 uur een ongeval gebeurd. Een vrachtwagenchauffeur heeft met zijn vrachtwagen een scooter aangereden. De bestuurder kwam vervolgens onder de wielen van de vrachtwagen terecht. 

De bestuurder van de scooter is zolang meegesleept door de wielen van de vrachtwagen, dat de politie zegt dat hij van geluk mag spreken als hij zijn enkels kan behouden. Die waren door het schuren op de wegdek enorm gewond. Ook had de scooter bestuurder geen helm op. Hulpdiensten spreken van een engeltje op zijn schouder.

De scooterrijder is nagekeken door ambulancepersoneel en kreeg pijn medicatie via infuus toegediend. Omstanders hielden de hand van de jongen vast tijdens de ambulancezorg en bleven met hem praten. 

De man verklaarde niet te weten hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren omdat hij niks had gezien. Hij hoorde wel een klap, maar dacht eerder dat er een bumper los kwam van de vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur heeft een blaastest moeten ondergaan, maar deze bleek negatief.

De scooter bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis in Harderwijk gebracht voor een spoedoperatie aan in ieder geval zijn enkels. 

De VOA (verkeers ongevallen analyse) is ter plaatse geweest om de situatie te bekijken en om te achterhalen hoe dit heeft kunnen gebeuren. Er zijn voor zover bekend geen aanhoudingen verricht. Een deel van de Waterweg is voor een aantal uur afgesloten geweest voor gemotoriseerd verkeer. 


  Media-NN


 Media-NN


  Media-NN


 Media-NN

advertentie
Afbeelding
Dion van Werven behaalt eerste podiumplaats op NK karten 7 uur geleden
Afbeelding
Gevarieerd leerlingenconcert door Muziekfabriek 8 uur geleden
Afbeelding
True Colors Café verwelkomt LHBTI+ gemeenschap 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeentebelang: Opvang vluchtelingen gaat tijdelijk voor uitbreiding sportcomplex 8 uur geleden
Afbeelding
Veel minder wilde zwijnen op de Veluwe door voedselgebrek afgelopen winter 28 jun, 14:50
Afbeelding
Servicepunt Vrijwilligers onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet 28 jun, 14:48
Afbeelding
Peter Does neemt na 35 jaar afscheid van Harmonie Nunspeet 28 jun, 14:48