Afbeelding
Hulz Media

Vier gewonden bij ongeval met auto en fietsers

27 april 2023 om 16:06 Ongeval

Bij een ongeval in het buitengebied van Nunspeet zijn donderdagmiddag 27 april rond 13.30 uur vier gewonden gevallen. Meerdere ambulances én de brandweer kwamen in actie bij het incident waarbij een auto en twee fietsers waren betrokken.

Een automobilist is door onbekende oorzaak met de auto tegen een boom aangekomen en vervolgens kwam het voertuig op z’n zij terecht. Daarbij werden ook twee fietsers aangereden. Van de beide inzittenden van de auto raakte er één bekneld en de brandweer kwam in actie om de persoon te bevrijden. Beide inzittenden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Dat geldt ook voor één van beide fietsers. De ander kwam er met lichte verwondingen van af. 

Brandweer Nunspeet, maar ook brandweer Elburg was aanwezig. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die werd onderweg geannuleerd.
Ten tijde van de werkzaamheden van de hulpdiensten is een scherm geplaatst door brandweer Elburg. Het ongeval trok veel bekijks door omstanders en zodoende kon men het ongeval afschermen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie