Afbeelding ter illustratie.
Afbeelding ter illustratie. Shutterstock

Lid Buurtpreventie Team Elspeet vannacht met de dood bedreigd

14 april 2023 om 12:41 Overig

Op Facebook laat het Buurtpreventie Team Elspeet weten dat er tijdens een nachtelijke inzet een verdachte heeft gedreigd een lid van het team dood te schieten. 

“Vannacht rond 03:15u kregen we een melding dat zich een donker gekleed persoon achter woningen begaf, onder andere aan de Gerrit Mouwweg en Nachtegaalweg. Hierop is ons team meteen in actie gekomen. Bij het aantreffen van de verdachte heeft de persoon gedreigd een teamlid dood te schieten. 

Hierop hebben we voor onze eigen veiligheid gekozen om de persoon niet zelf aan te houden, maar hebben we dit meteen aan de politie doorgegeven en het gebied helemaal afgezet. Door het gebruik van onze warmtebeeldcamera’s kon binnen zeer korte tijd een groot zoekgebied dichtgezet worden. Ondanks onze inspanningen en een uitgebreide zoekslag met de speurhond van de politie, is de persoon niet meer aangetroffen. Blijf alert! Ziet u een verdachte situatie? Bel na 112 direct 0577 202012! Zo zorgen we samen voor een veilig Elspeet!”, valt er te lezen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie