• Alles
  • (1)
    Algemeen
  • (1)
    Bijeenkomst

Vijfde PLUS Van de Horst bosloop

zaterdag 18 januari 12:00 uur

Op zaterdag 18 januari wordt voor de vijfde keer de PLUS Van de Horst bosloop gehouden. De loop is voor iedereen die van hardlopen houdt, zowel recreatief als prestatie gericht. Zowel de 5 als de 10 km gaan door het mooie heidelandschap en de bossen tussen Elspeet/Uddel en Staverden. Er wordt zowel op verharde als onverharde paden gelopen. Hierdoor is de bosloop een pittige en uitdagende loop, maar ook de recreatieve loper kan zeker ook genieten van dit mooie traject.

Als extra lustrum-uitdaging is er dit jaar ook een 15 km recreatieve trailloop over de heide en door het bos in driehoek Uddel, Staverden en Elspeet. De volgende afstanden kunnen gelopen worden: recreatieve trail van 15 km (geen wedstrijd), 10 km wedstrijd en  5 km wedstrijd. Voor de kinderen is er een Kidsrun.

De tijd registratie van de 5 en 10 km is elektronisch d.m.v ipco chips. Starttijden en kosten: Kidsrun 12.30 uur 2 euro, recreatieve trail 15 km 12.00 uur 10 euro, 10 km 12.45 uur 10 euro, 5 km 13.00 uur 7,50 euro. 

Inschrijven kan tot 12.00 uur op 17 januari via www.inschrijven.nl  Daarna is het mogelijk om in te schrijven op de startlocatie tot een half uur voor de start. (2,50 euro extra). Er is beperkte kleed -en douchegelegenheid. Parkeren kan op de parkeerplaats van de voetbalvereniging, naast de tennisvereniging bij of aan de overkant van de weg bij de speelweide. Waardevolle spullen kunnen afgegeven worden. De PLUS Van de Horst bosloop gaat door bij alle weersomstandigheden met uitzondering van onweer en ernstige gladheid.


deel deze activiteit

Locatie

Tennisvereniging Elspeet
Elspeet
Uddelerweg 98
8075ck


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden