• Alles
  • (1)
    Cursus-Workshop

Online opfriscursus voor senioren

woensdag 14 april 14:00 t/m 16:00 uur

Foto: Veilig Verkeer Nederland

Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? En daarbij ook nog de mogelijkheid krijgen om al uw verkeersvragen voor te leggen aan een gecertificeerde voorlichter? Grijp nu uw kans! Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert een online opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder uit de gemeenten Nunspeet en Hattem. U wordt onder leiding van een deskundige voorlichter van VVN in twee uur bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn, denk bijvoorbeeld aan de turborotondes, verkeersborden, nieuwe belijningen, enz., en u ontvangt praktische adviezen. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen. De online cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeenten Nunspeet en Hattem in opdracht van ROV Oost-Nederland en vindt plaats op woensdag 14 april van 14.00 - 16.00 uur.

De bijeenkomst heeft een informatief karakter en het is dus geen examen. Deelname aan de theoriecursus is gratis. Er is plaats voor ca.15 deelnemers. Wees er dus snel bij. Aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst. De bijeenkomst vindt online plaats via MS Teams. Na bevestiging van uw deelname ontvangt u een link en een instructie waarmee u kunt aansluiten bij de bijeenkomst.

Aanmelden kan tot uiterlijk 7 april via www.vvn.nl/opfriscursussen of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Opfriscursus Nunspeet - Hattem. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer.

Bent u benieuwd hoe het met uw verkeerskennis gesteld is? Doe dan nu al vast de test via opfriscursus.vvn.nl


deel deze activiteit

Locatie

Online
Online
 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden