• Alles

Veluws Bingo Festijn

vrijdag 8 november 19:30 uur

nicole van tienhoven

Voetbalverening Hulshorst houdt op 8 november het Veluws Bingo Festijn. Dit doen ze om in 2020 alle kosten te kunnen betalen voor het Internationaal Tournament U14 wat dan voor de tiende keer wordt gehouden.

In 2010 ontstond het initiatief om een internationaal jeugdvoetbaltoernooi onder de 14 jaar te organiseren, om de jeugd te laten samen werken en de saamhorigheid binnen de selectie te vergroten. In de loop der jaren is uit gegroeid tot een gerespecteerd toernooi wat door binnen en buitenlandse clubs wordt omarmd. ADO Den Haag, FC Twente, AZ, Vitesse en FC Utrecht zijn aanwezig maar ook clubs uit Kopenhagen, Brugge, Bremen, Gent, Helsinki etc.

Volgend jaar is er een jubileum. Dan bestaat het ITU14 toernooi 10 jaar en wil VV Hulshorst dat groots vieren. Veel wordt door VV Hulshorst zelf geregeld maar niet alle kosten kunnen worden gedekt. Daarom wordt er op 8 november een Veluws Bingo Festijn gehouden In Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd, vanaf 19.30 uur.

De prijzen worden gesponsord door lokale ondernemers. Zoals een kappersbon, eten of luxe wellness cadeaus. Met een welkomstdrankje in de hand kunnen de aanwezigen beginnen aan een bingo waarvan de gehele opbrengst gaat naar Stichting ITU14 gaat.


deel deze activiteit

Locatie

Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd
Hulshorst
Harderwijkerweg 497 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden