Afbeelding
Canva, zelf gemaakt

2de hands kinderkledingmarkt Nunspeet

vrijdag 6 oktober 2023 19:00 tot 21:00

Op vrijdagavond 6 oktober zal er weer een 2dehands kinderkledingmarkt zijn! Dit event is werkelijk een feestje. Heel veel mooie kinderkleding dat verkocht wordt, voor fijne, kleine prijsjes. Met bijna 60 verkopers is er voor ieder wat wils. WELKOM om heerlijk te komen shoppen. We starten om 19:00 uur. Het event vindt plaats in het WOC de Binnenhof, naast de Plus supermarkt. Er is een grote parkeerplaats voor de deur. Heel fijn als je dit event  bekend maakt bij mensen die de Nederlandse taal nog niet goed machtig zijn, of bij hen die nog niet bekend zijn met dit concept.

Er zal volop winterkleding verkocht worden vanaf babymaatje 50 (misschien een enkele prematuur maat) tot maatje S. Iedereen die wel íets met kinderen te maken heeft; opa’s en oma’s, ooms en tantes, vrienden, buren en natuurlijk ouders, heel erg welkom om dit fantastische event (inmiddels al voor de 14de keer!)  mee te maken! 

Locatie