Vriendentraining
Vriendentraining Shutterstock

Vriendentraining voor kinderen van 5-10 jaar

vrijdag 17 februari 14:00 - 16:30

Vriendentraining voor kinderen van 5-7 en 8-10 jaar

Vriendentraining is een training voor kinderen die verlegen of onzeker zijn, bang zijn om dingen fout te doen, angstig zijn of situaties vermijden. Kinderen die moeite hebben om met hun gevoelens om te gaan of die negatief over zichzelf denken en piekeren. Maar ook voor kinderen die snel boos worden of moeilijk met teleurstellingen om kunnen gaan.

We gaan in 7 wekelijkse sessies als groep (2-5 kinderen) 1 uur met elkaar aan de slag. De afronding in sessie 8 is een individuele evaluatie met ouder(s), waarin een persoonlijke terugkoppeling wordt gegeven van wat je kind heeft ondernomen en geleerd.

Locatie:

MFC De Roef,  Middelste Wei 2-4, Harderwijk

Tijdstip:

14:00 - 15:00 uur voor leeftijdsgroep 5-7 jaar

15.30 - 16.30 uur voor leeftijdsgroep 8-10 jaar

Data:

7x  wekelijkse sessies op vrijdag met start op 27 januari 2023

Opgave kan tot uiterlijk 13 januari 

Meer informatie vind je op www.kinderpraktijkbinnenstebuiten.nl