Comédienne Esther van der Voort in actie. Foto: Sigfrid Piroe
Comédienne Esther van der Voort in actie. Foto: Sigfrid Piroe Sigrid Piroe

Comédienne Esther van der Voort komt naar Veluvine

1 maart 2024 om 15:19 Activiteiten

Comédienne Esther van der Voort laat de lachspieren trainen op donderdag 7 maart, aanvang 20.15 uur, met haar voorstelling ‘Mama is boos’. 

Een voorstelling vol met herkenbare situaties en vreselijk ongemakkelijke, maar hilarische anekdotes uit het leven van een single moeder van 4 kinderen. Op een pijnlijk humoristische manier ontdekte comédienne Esther van der Voort wat nou echt belangrijk is in het leven. Maar maakte Esther zelf altijd de juiste keuzes, of reageerde ze puur uit emotie? Als alleenstaande moeder is het dagelijks leven een rollercoaster aan emoties. Met vier kinderen gaat het namelijk de hele dag door, die stortvloed aan vragen. Mama waar is mijn hockeystick? Hoe laat is het? Wat eten we? Hoe is zij toch in vredesnaam in deze situatie terecht gekomen? Het leven lijkt soms wel een aaneenschakeling van niet gemaakte keuzes, maar mama heeft zelf ook allerlei vragen. 

Waarom is ze getrouwd? Hoe komt ze aan die hond? Wat moet ze nou met deze baan? Waarom zei ze ‘Oke, we doen nog een kind’, terwijl het uitkiezen van een bank soms twee jaar kan duren? Het wordt Esther af en toe teveel en berg je dan maar, want mama is boos.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie