Afbeelding
Marcel Batist

Bij Groei & Bloei Lezing 16 april: “De natuur in al zijn schoonheid door Marcel Batist”

3 april 2024 om 14:27 Activiteiten Ingezonden

Voor de laatste lezing van dit seizoen komt Marcel Batist (voor de 2e keer).

Zijn passie voor alles wat groeit en bloeit legt hij vast  met de camera. Tijdens zijn vele trektochten door de vrije natuur, maakte hij duizenden opnamen van landschappen, bloemen en dieren. Uit dit veelzijdige werk stelde hij speciaal voor Groei & Bloei een bijzondere audiovisuele presentatie samen. Het doel van deze avond is, onze zintuigen te prikkelen. Enerzijds door het kijken naar prachtige natuuropnamen, maar anderzijds ook door het beluisteren van de bijpassende, zorgvuldig gekozen muziek. Hiermee krijgt deze lezing een heel bijzonder karakter en is een enerverende beleving.

Op deze avond biedt  Marcel thema’s als  Lanzarote’ en’ De morgenstond’,  imposante herfstkleur,   een ‘Tropische verrassing onder Belgisch glas’. Hij voert u langs ‘Verstilde wateren’, een fraaie ‘Bloemensfeer’en de vlindertuin  etc.

Locatie: De Kiekmure, Tesselschadelaan 1, 3842 GA Harderwijk Aanvang: 19.45 uur Toegang voor leden Groei & Bloei is gratis; niet- € 5,00. Koffie, thee of fris in de pauze is gratis.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie