Een bijeenkomst van Joy
Een bijeenkomst van Joy Stichting Joy

Concerten door Joke Buis en Trinity ter ere van vijf jaar Joy

22 april 2024 om 12:02 Activiteiten Tips van de redactie

Joy in Elspeet, een stichting die maandelijks bijeenkomsten houdt om op een laagdrempelige manier samen te komen rond Gods woord, viert haar vijfjarig bestaan. De bijeenkomsten van de stichting vonden de eerste keren plaats bij hotel en congrescentrum Mennorode, maar inmiddels heeft Joy een vaste plaats gevonden in het Kulturhus in Elspeet. 

“We zoeken verbinding met God en met elkaar”, vertelt Paulien van Triest. “We zijn dankbaar dat veel mensen eens per maand bij elkaar komen, vanuit verschillende achtergronden. Inmiddels staat er een heel goed team dat elke maand weer zorgt voor een prachtige bijeenkomst.” Om het vijfjarige bestaan te vieren organiseert Joy Elspeet dit jaar twee concerten die voor iedereen toegankelijk zijn. Op 15 juni is er concert van Joke Buis en op 22 november een concert van Trinity. Kaarten zijn te bestellen via de website van Joy. 

“De Joy bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk en ook online te volgen via ons YouTube kanaal, iedereen mag zic welkom voelen om een keer een bijeenkomst te bezoeken.” Bestuurslid Jeanet Smit is ook dankbaar voor vijf jaar Joy: “We mogen al vijf jaar van betekenis zijn in Elspeet. We vinden het belangrijk dat er een laagdrempelige plek is waar alle Elspeters elkaar rond Gods woord kunnen ontmoeten.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie