Afbeelding
eigen foto

het is weer zover: 25 mei actie autowassen

15 mei 2024 om 08:20 Activiteiten Ingezonden

Veel Nunspeters kennen deze jaarlijks terugkerende schuimende actiedag.

Zaterdag 25 mei kunt u uw auto weer laten wassen tegen een glanzend prijsje. Het thuisfrontteam van het project Yamipa in Costa Rica organiseert dan de autowasdag. 

Tussen 9.00 uur en 12.00 uur staat een groep enthousiaste mensen klaar bij de Opstandingskerk, Feithenhofweg 24. De route wordt aangegeven vanaf de Nijverheidsweg en de Jan Topweg.

Daar wordt uw auto vakkundig gewassen: voorwas, spoelen, wassen en afspoelen.

Terwijl de auto gewassen wordt heeft u tijd voor een kopje koffie/thee met taart of koek.

De opbrengst gaat volledig naar het project Yamipa. Susan (uit Nunspeet) woont samen met haar man Luis en 2 kinderen in de jungle van Costa Rica. Niet zomaar. Luis is daar opgegroeid en heeft veel armoede, misbruik en verlies gezien. Susan is naar Costa Rica gekomen om daar het verhaal van Jezus Christus te vertellen en daarmee een verschil te kunnen maken. Ze heeft Luis op een zendingsschool ontmoet. Nu hebben zij een jong gezin en zijn zij  teruggekeerd naar de roots van Luis, Talamanca, midden in de jungle. 

Susan geeft onderwijs aan moeders en hun kinderen, Luis leidt een bijbelcursus en maakt verbinding tussen de diverse kerken.

Hun inkomen is volledig gebaseerd op giften. Als thuisfrontteam organiseren wij acties om zo, naast de vaste sponsors, het benodigde geld bij elkaar te krijgen.

Zie ook www.desellesincostarica.org.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie