OV-Ambassadeurs beantwoorden vragen over het OV
OV-Ambassadeurs beantwoorden vragen over het OV provincie Gelderland

Inloopspreekuur over het openbaar vervoer

8 november 2021 om 09:08 Activiteiten Deel je nieuws

NUNSPEET - Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs weer een inloopspreekuur in Nunspeet.

Corona heeft een tijdje roet in het eten gegooid maar de inloopspreekuren over het openbaar vervoer zijn in Nunspeet weer begonnen!  
Op 18 november is het eerstkomende spreekuur. Elke derde donderdagmorgen van de maand. In de tweede helft van 2021 nog op 18 november en 16 december. Hoe laat: van 10.00 tot 11.30 uur.
Bibliotheek Nunspeet, F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet.
Maakt u liever gebruik van het telefonisch spreekuur? Dat kan ook. Ambassadeurs staan voor u klaar op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur en op maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Zij zijn bereikbaar via 038-3037010.
OV-ambassadeurs beantwoorden tijdens het spreekuur veel gestelde vragen over reizen met bus en trein. OV-ambassadeurs zijn ervaren reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over onder meer de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis. Belangstellenden mogen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen of telefonisch contact opnemen (gebruikelijke belkosten).
De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten.
Naast inloopspreekuren organiseren zij ook informatiebijeenkomsten en proefreizen.
Kijk op www.ervaarhetov.nl. voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten.
 Voor vragen kunt u bellen met 038-4540130, of een e-mail sturen naar: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie