Midwinterhoornblazers bij de Zandenplas in 2021. Foto: Woutje Mulder
Midwinterhoornblazers bij de Zandenplas in 2021. Foto: Woutje Mulder

Midwinterwandeling samen met Veluwse midwinterhoornblazers

8 december 2022 om 16:30 Activiteiten

In het kader van de zondagmiddag activiteiten voor iedereen, wordt op zondag 11 december weer een midwinterwandeling georganiseerd door de PKN gemeente De Ontmoeting.

Dit in samenwerking met de Veluwse Midwinterhoornblazers uit Epe en omgeving, die rond de Zandenplas hun oeroude ‘roep’ zullen laten klinken. De boodschap dat ‘het duister moet gaan, want het licht komt eraan’ wordt rond de winter- zonnewende, vanaf de eerste Adventsdag tot en met Driekoningen, om beurten verder gedragen.

Iedereen is vrij om zelf naar de Zandenplas toe te gaan. Voor de groepswandeling van ongeveer 30 tot 45 minuten wordt er verzameld bij De Ontmoeting, Arthur Briëtstraat 38 te Nunspeet. Vertrektijd is afhankelijk van de loopsnelheid van de wandelaars.  

Het vertrek is tussen 13.45 en 14.00 uur. Van 14.30 tot 15.30 uur blazen de Midwinterhoornblazers rond de Zandenplas. Om 15.30 uur wordt de terugtocht naar de kerk hervat, waar de wandelaars worden opgewacht met erwtensoep, ook een vegetarische variant, en glühwein.  De kerk is open vanaf 16.00 uur.

In het geval het weer het niet toelaat, zijn de deelnemers in de kerk welkom voor een gesprek, muziek en voor wie wil een spelletje.

Iedereen is welkom. De toegang is gratis. Een kleine bijdrage is welkom.

Wie gebruik wil maken van het soep aanbod dient zich van tevoren op te geven. Neem voor meer informatie contact op met Woutje Mulder via: 06-53445063 of Ineke Klingenberg via: 06-41499848.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie