Afbeelding
Foto: Toneelgroep Elspeet

Toneelgroep Elspeet laat weer van zich horen

18 maart 2023 om 15:19 Activiteiten

Toneelgroep Elspeet speelt binnenkort ‘Bruidzilla’ in dorpshuis Het Blanke Schot In Uddel. Deze komische klucht, geschreven door Henk Roede, wordt opgevoerd op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart.

Na drie jaar is het eindelijk zover, Toneelgroep Elspeet kan weer de bühne op. De afgelopen maanden is er hard gerepeteerd om een komische klucht met verve ten tonele te gaan brengen. In het toneelstuk gaat het over Linda, die graag wil trouwen. Cor is echter een held op sokken en hij weet niet goed hoe hij Linda ten huwelijk moet vragen. Als hij het uiteindelijk toch durft te wagen, moet alles voor de bruiloft worden geregeld. Linda is nogal veeleisend en neemt geen genoegen met een goedkope bruiloft, maar Cor heeft hier niet de financiële middelen voor. Buren en vrienden van Cor komen met allerlei oplossingen, maar of die in de smaak vallen bij Linda?

Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Het begint om 20.00 uur en de entree is 8 euro. De zaal is 45 minuten voor aanvang geopend. Plaatsen worden niet gereserveerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie