De opbrengst is voor het goede doel.
De opbrengst is voor het goede doel. Shutterstock

Auto’s wassen in Elspeet voor World Servants

23 maart 2023 om 15:11 Activiteiten

Daniek van de Zande, Mariëlle Oudendorp en Jannick Oudendorp uit Elspeet gaan in de zomer van 2023 op werkvakantie met stichting World Servants. “Wij gaan naar Rwanda, Sierra Leone en Oeganda. 

Tijdens onze projecten zullen we ons voornamelijk bezighouden met het bouwen van een school of klaslokaal. Ook het kinderprogramma is een van de dingen waar we ons mee bezig gaan houden. Tijdens het kinderprogramma zullen wij de kinderen uit de dorpen waar we aan het bouwen zijn Bijbelverhalen vertellen”, laat het drietal weten.

World Servants is een interkerkelijke organisatie die werkvakanties organiseert naar Azië, Afrika en Zuid Amerika. Deze organisatie gaat een samenwerking aan met een partnerorganisatie in een project land. “Om dit alles te realiseren kunnen wij hulp goed gebruiken. Hiervoor hebben wij acties opgezet. Bij de Plus in Elspeet kunnen flessen ingeleverd worden en via de donatie knop het statiegeld aan ons doneren. Daarnaast is er op 25 maart van 9.00-15.00 uur een auto/fietswasdag achter autobedrijf Franken in Elspeet. 7,50 euro voor een fiets, 10 euro voor een auto en 15 euro voor een bestelbus.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie