Het doel is o.a. om de bewustwording rondom Gods schepping te vergroten
Het doel is o.a. om de bewustwording rondom Gods schepping te vergroten Eigen foto

Aandacht voor de schepping tijdens zondagmiddag activiteit bij PKN gemeente De Ontmoeting

25 mei 2023 om 10:21 Activiteiten

Op zondag 4 juni vindt er weer een zondagmiddag activiteit plaats in de PKN gemeente De Ontmoeting.

De ankers ‘vrede, gerechtigheid en heelheid van de schepping’ afkomstig uit het conciliaire proces na de vergaderingen van de Wereldraad van Kerken in 1983 en Seoul in 1990, zijn een inspiratiebron voor de zondagmiddag activiteiten in de Ontmoeting. De laatste zondagmiddag activiteit van dit seizoen staat in het teken van aandacht voor de schepping.

In samenwerking met andere werkgroepen wordt een film vertoond. De film gaat over een echtpaar dat van de stad naar het platteland verhuist en leert aan een gezond ecosysteem te werken. Daarna is er gelegenheid voor een goed gesprek over eerlijk voedsel onder het genot van een drankje met wat vega-hapjes. Voor wie wil zijn er plantjes en stekjes van eetbare planten.

De toegang is gratis, een eigen bijdrage is mogelijk. De locatie is PKN gemeente De Ontmoeting, Arthur Briëtstraat 38 in Nunspeet. Aanvang is 14.00 uur, binnenlopen kan vanaf 13.30 uur. Meer info op: deontmoetingnunspeet.nl. Vragen? Contact Woutje Mulder via: 0341-253131 of 06-53445063.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie