De 3 JS met Red Limo Quartett.
De 3 JS met Red Limo Quartett. Hans-Peter van Veldhoven

Theaterkriebels Veluvine Nunspeet

27 februari 2024 om 14:41 Cultuur Tips van de redactie

Het wordt volgens Corine de Water Berends lachen, gieren en brullen met Esther van der Voort, Martijn Crins en Twente Plat in Veluvine. “Daarnaast kun je in maart genieten van de vrolijke noten van de 3JS en Red Limo Quartet.”

De 3JS komen zaterdag 23 maart met het Red Limo Quartet naar Veluvine. Dit kwartet tourde de wereld over als begeleiders van Eddie Vedder, zanger van Pearl Jam. Voor deze tour hebben de 3JS samen met de strijkers liedjes in een nieuw jasje gestoken. Afwisselend zullen ook nog een aantal verrassende covers voorbij komen.

Esther van der Voort maakte een debuutvoorstelling vol herkenbare situaties en ongemakkelijke, maar hilarische anekdotes uit het leven van een single moeder van vier kinderen. ‘Mama is boos’ is te zien op donderdag 7 maart.

In ‘Mesthoop’ smijt Martijn Crins zich op vrijdag 22 maart in de drek van het leven. Hij speelt gitaar, zingt, acteert en vertelt.

Twente staat bekend als de broedplaats van de mooiste streekhumor en dat bewijzen volgens Corine de cabaretiers van Twente Plat. “Heerlijke conferences, doldwaze sketches en aanstekelijke liedjes wisselen elkaar af in een programma waarin de lachspieren zwaar op de proef worden gesteld.” Twente Plat is te zien met de voorstelling ‘Lachen is gezond’ op donderdag 28 maart.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie