Afbeelding
NCV

Zomaar een meisje

18 april 2024 om 10:23 Cultuur Ingezonden

Herken je dat? Dat je je soms zo ‘gewoon’ voelt tussen alle andere mensen om je heen? Je gaat net als ieder ander naar school, zit op een sport, komt uit een leuk gezin en gaat iedere zondag net als zoveel anderen naar de kerk. Sommigen proberen zich te onderscheiden door zich anders te kleden, gekke uitdagingen aan te gaan of misschien wel grenzen op te zoeken, die helemaal niet zo goed voor ze zijn. Maar weet je… God heeft jou uniek geschapen en je bent in Zijn ogen geliefd en speciaal. Als je gewoon bent wie je bent, kan God jou gebruiken om grote dingen te doen.

Deze boodschap geeft het team van het Nuborgh College graag mee aan de leerlingen. Daarvoor is dit jaar een wel heel bijzondere vorm gekozen: het opvoeren van een musical! In de musical genaamd ‘Zomaar een meisje?!’ zien we dat God een heel speciaal en groots plan met Ester had: het redden van haar volk.

‘Zomaar een meisje?!’ is een musical met een Bijbelse boodschap gecombineerd met een vleugje humor en is geschikt voor het hele gezin. U bent van harte welkom! De musical is mogelijk gemaakt door vrienden van de Nuborgh, de toegang is gratis. Bij het verlaten van de zaal kunt u een vrijwillige bijdrage geven. U kunt kaarten reserveren via de site van Veluvine cultuur. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie