?De afgelopen jaren is de Megapull meermaals uitgeroepen tot best georganiseerde truck- en tractorpulling evenement van Nederland.
?De afgelopen jaren is de Megapull meermaals uitgeroepen tot best georganiseerde truck- en tractorpulling evenement van Nederland. Miranda Tijssen

Tractorpullingevent Megapull Stroe is spectaculair uitje voor het hele gezin

31 mei 2023 om 20:57 Lokaal Deel je nieuws

STROE - Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni 2023 vindt het jaarlijkse tractorpullingevenement Megapull Stroe plaats. Dit jaar belooft het evenement nog spectaculairder te worden dan voorgaande jaren dankzij technologie, verbeteringen aan de baan en toevoeging van nieuwe showelementen. 

Het vernieuwen van de baan is zowel voor de rijders als voor het publiek interessant. Er is namelijk gebruikgemaakt van een enorme hoeveelheid klei die overgenomen is van het indoor tractorpulling evenement in Zwolle. Hierdoor is de baankwaliteit flink verbeterd en worden de kaarten onder de deelnemende teams weer anders verdeeld dan voorgaande jaren. Dat betekent natuurlijk nog meer spektakel voor het publiek, dat door aanpassingen aan de lengte van de baan tijdens deze editie bovendien beter dan ooit zicht heeft op de rijders.

Vrijdag: compleet programma

Daarnaast zijn er nieuwe showelementen toegevoegd aan het programma. Op vrijdagavond 9 juni wordt één baan volledig gevuld met alle NTTO Truck-klasses, terwijl je op de andere baan kunt kijken naar vier Standaard Tractoren-klasses. Daarmee komen zowel truck- als tractorliefhebbers op vrijdagavond aan hun trekken.

Gratis Mega Kids-event

Op zaterdag 10 juni, de tweede dag van het tractorpullingevent, wordt het voorterrein tussen 14.00 uur en 19.00 uur omgetoverd tot een grote, gratis speeltuin met onder meer een avontuurlijke hindernisbaan, een klimtoren, schminken en knutselen, 50cc kinderquads, springkussens, een mega ballenbak en meer. Bij alle attracties is professionele begeleiding aanwezig. Ouders hebben vanaf een groot terras uitstekend zicht op de kinderen onder het genot van een hapje of een drankje. 

Live beelden via skycam 

De organisatie van Megapull Stroe is trots op de vernieuwende technologieën die dit jaar worden ingezet voor het evenement. Een skycam hoog boven de wedstrijdbaan volgt de rijders tijdens hun run. Deze beelden – en die van diverse andere camera’s langs de baan – worden live getoond op 7 ledschermen rondom de banen. Met een oppervlakte van maar liefst 200 vierkante meter hoef je daardoor niets te missen van de actie. 

Populaire livestream 

Ook eventuele thuisblijvers hoeven niets te missen van de actie in Stroe. Want de organisatie zendt de gehele wedstrijd uit via een livestream, te volgen via de sociale media en het YouTube-kanaal van de Megapull. Vorig jaar trok deze livestream zo’n 5.000 unieke kijkers. De organisatie hoopt met deze technologische hoogstandjes nog meer mensen te kunnen bereiken en het tractorpulling evenement naar een hoger niveau te tillen.

Kaartverkoop 

De afgelopen jaren is de Megapull meermaals uitgeroepen tot best georganiseerde truck- en tractorpulling evenement van Nederland. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.megapullstroe.nl en aan de kassa op het Megapull-terrein (Malenveld 5, Stroe).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie