Frans Koster en Ronald Levering zoeken het avontuur op en helpen hun medemens in nood, specifiek de oorlogsslachtoffers in Oekraïne.
Frans Koster en Ronald Levering zoeken het avontuur op en helpen hun medemens in nood, specifiek de oorlogsslachtoffers in Oekraïne. Medair

In actie voor Medair en Oekraïne

Maatschappelijk

NUNSPEET Frans Koster en Ronald Levering nemen binnenkort deel aan de Baltic Sea Circle Rally. Een reis van 7.500 kilometer rondom de Oostzee. Beide mannen hebben zin in de sponsortocht die begint op 19 juni. Tijdens en vooraf zamelen ze zoveel mogelijk geld voor de noodhulporganisatie Medair, gevestigd in Nunspeet. 

Ronald: ,,De Landrover is eigenlijk een rijdende collectebus. De bedoeling is dat we komende drie jaar verschillende tochten gaan ondernemen en deze auto ook gaan verhuren. Allemaal met als doel om geld in te zamelen voor de medemens in nood. Ergens moet in het dak nog een gleuf gezaagd worden zodat mensen hun donatie naar binnen kunnen werpen.”

De sponsorreis kan worden ondersteund met een sponsorpakket of een eenmalige donatie via de website: homex.co.nl/sponsorpakketten.

advertentie
Afbeelding
Dion van Werven behaalt eerste podiumplaats op NK karten 7 uur geleden
Afbeelding
Gevarieerd leerlingenconcert door Muziekfabriek 8 uur geleden
Afbeelding
True Colors Café verwelkomt LHBTI+ gemeenschap 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeentebelang: Opvang vluchtelingen gaat tijdelijk voor uitbreiding sportcomplex 8 uur geleden
Afbeelding
Veel minder wilde zwijnen op de Veluwe door voedselgebrek afgelopen winter 28 jun, 14:50
Afbeelding
Servicepunt Vrijwilligers onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet 28 jun, 14:48
Afbeelding
Peter Does neemt na 35 jaar afscheid van Harmonie Nunspeet 28 jun, 14:48