Afbeelding
Dianta Lokhorst

Wandel- en fietstocht voor KWF kankerbestrijding levert ruim 400 euro op

26 maart 2023 om 18:45 Maatschappelijk

Ondanks het regenachtige weer vertrokken zaterdag in totaal 47 wandelaars én vier fietsers vanaf de Bijentuin aan de Eperweg in Nunspeet voor een tocht van ruim dertien kilometer. 

Barry Wensink

Het is één van de activiteiten die de leden van Alpe Team de Keet-Herms de komende maanden organiseren. Op dat lijstje staat ook een zogenaamde barreltocht (8 april) en een ‘Lekker met de Meiden-avond’ (12 mei). Hoogtepunt moet de deelname worden, begin juni, aan de actie ‘Alpe D’HuZes KWF Kankerbestrijding’ in Frankrijk. De actie van zaterdag is een succes geworden en leverde 413 euro op voor het goede doel. 

“De deelnemers waren niet al te bang voor regen en wind”, zegt teamcaptain Jenny Berends. “Iedereen heeft genoten van de mooie en duidelijk gemarkeerde route en we kregen hierover veel complimenten.” Er was zelfs een dixi geregeld bij het rustpunt. Het inschrijfgeld, de donaties in de koffie/theepot én de opbrengst van de verkoop van vier houten decoratie paaseieren gaat naar het goede doel. 

Dat er zaterdag dertien kilometer is gelopen en gefietst is geen toeval. “We hebben hier bewust voor gekozen, want die afstand leggen we tijdens Alpe D’HuZes ook af.”Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie