Archiefbeeld ter illustratie.
Archiefbeeld ter illustratie. Pixabay

Instrumentaal zomeravondconcert in Nunspeet

Muziek Kunst & Cultuur

NUNSPEET Er zal een instrumentaal zomeravondconcert plaatsvinden op 22 juli in de Oenenburgkerk van Nunspeet. De bezetting zal bestaan uit orgel, piano, viool, hobo, dwarsfluit en fagot. In de pauze is er een hapje en een drankje voor de bezoekers.

Martine Duijkers (fagot), Loes de Jong (hobo) en Henriette Bronkhorst (fluit) kennen elkaar via het Nijmeegs Studentenorkest. Toen Henriëtte een aantal jaar geleden in contact kwam met dirigent en organist Peter Wildeman, ontstond er een samenwerking waarna er al diverse cd’s zijn opgenomen en concerten zijn gegeven. Ook is van hieruit het ensemble ‘Tyndaris’ ontstaan, bestaande uit Gerald Bronkhorst (orgel), Peter Wildeman (piano), Loes de Jong (hobo) en Henriette Bronkhorst (dwarsfluit). 

Het programma zal bestaan uit (licht) klassieke muziek en geestelijke liederen. Door de diversiteit aan instrumenten en de diverse bezetting van de muziekstukken wordt het een afwisselend concert.

Het programma zal worden toegelicht door Gerrald Bronkhorst.

De aanvang is om 19.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 16 jaar. Voor gezinnen is er een speciaal gezinstarief van 17,50 euro.Reserveren kan via: peterwildeman.nl, ook aan de deur zullen kaarten worden verkocht.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Brandweer rukt met groot materiaal uit voor bermbrand A28 bij Hulshorst 11 uur geleden
Afbeelding
Nunspeetse kickbokser Maik Mulder (27) wordt prof 11 uur geleden
Afbeelding
Van Hoofddorp naar de Veluwe: ‘Nunspeet straalt rust uit’ 11 uur geleden
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Tuin in lichterlaaie in Nunspeet 15 aug, 08:15
Afbeelding
Flinke bosbrand aan de Houtduiflaan 15 aug, 08:06
Afbeelding
Open bijendag in Nunspeet 12 aug, 09:00