Afbeelding

Vrolijke start nieuw seizoen Canto Felice

19 maart 2023 om 14:27 Muziek

Het seizoen voor Canto Felice is weer volop begonnen. De afgelopen twee zaterdagmiddagen waren gevuld met optredens in het kader van NL Doet (11 maart) en optredens in Elburg en Nunspeet (18 maart). 

Na het laatste optreden is het koor gaan eten bij het WOC De Binnenhof alwaar de kookclub van Philadelphia een driegangen menu verzorgde. Daarna hebben de koorleden op verzoek een paar nummers voor en met de andere gasten gezongen. “Een mooie afsluiting van twee heerlijke muzikale zaterdagen waarin we veel blije gezichten onder het publiek hebben mogen zien. Daar is het het koor om te doen”, luidt de tekst in een persbericht van Canto Felice. 

Na de drukke kerstperiode is het koor gestart met de voorbereidingen van een groots ABBA concert dat plaats gaat vinden op zaterdag 25 mei 2024. Een avondvullend programma voor en door Nunspeters met muziek en dans, allemaal met als thema”ABBA”! Dat betekent nieuwe nummers instuderen en ideeën bedenken en uitvoeren.Het koor was van plan in mei af te reizen naar Schotland, maar door verschillende oorzaken is dat uiteindelijk geannuleerd. In plaats daarvan worden er twee koorstudiedagen gehouden met ‘s avonds twee groepsactiviteiten. Info: projectkoor-canto-felice.jimdo.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie