Afbeelding
Donkersgoed Multimedia

Politie zoekt getuigen steekincident

Overig

NUNSPEET Vrijdagavond 16 september kwam rond 21.30 uur een melding over een steekincident op de Harderwijkerweg. Drie mannen raakten gewond. Agenten hebben twee verdachten aangehouden. De verdachten en slachtoffers kennen elkaar.de politie zoekt getuigen van zowel dit incident als van een aanrijding in de directe omgeving.

Agenten troffen na de melding 3 gewonde mannen aan. Zij hadden steekverwondingen en zijn naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling. Alle drie de slachtoffers komen uit Nunspeet en zijn 17, 17 en 20 jaar oud. De 20-jarige man leek ernstige verwondingen te hebben; voorbijgangers assisteerden politiemensen met eerste hulp. Aan hen is slachtofferhulp aangeboden.
Kort na het incident hebben twee personen zich bij de politie gemeld; het gaat om 2 verdachten van 17 jaar, afkomstig uit Nunspeet. Zij zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Het politieonderzoek gaat ook vandaag verder. Ze willen meer duidelijkheid krijgen over de aanleiding en wat er precies is gebeurd.

Verkeersongeval
Daarnaast onderzoekt de politie een eenzijdig verkeersongeval dat in de directe omgeving, op de Nijverheidsweg plaatsvond. Daarbij raakte van de 4 inzittenden 3 personen gewond, toen de auto waarin zij zaten tegen een boom tot stilstand kwam. Zij zijn vervoerd naar het ziekenhuis voor medische hulp. Op dit moment wordt onderzocht of er sprake is van een relatie tussen beide gebeurtenissen.

Informatie gevraagd
De politie is op zoek naar getuigen. Was u rond 21.30 uur in de buurt van de Harderwijkerweg? Heeft u iets verdachts gezien of gehoord?
Datzelfde geldt eveneens voor het verkeersongeval dat plaatsvond op de Nijverheidsweg. Dat geldt ook voor automobilisten met een dashcam die rond die tijd voorbij reden.
Contact opnemen kan via 0900-8844 of het tipformulier op Politie.nl.

Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Duo-expositie van lokale kunstenaars in Veluvine Nunspeet 3 uur geleden
Afbeelding
Meer aandacht voor archeologisch verleden van Nunspeet en Veluwe 7 uur geleden
Afbeelding
Terug in de tijd: VVV al sinds 1910 voor toeristen 23 sep, 09:30
Afbeelding
Kop van Jut COLUMN 23 sep, 09:00
Afbeelding
Leger des Heils zoekt collectanten in Nunspeet 23 sep, 08:30
Afbeelding
Gratis vakantie voor kinderen in Vierhouten 23 sep, 08:00
Afbeelding
Kulturhus organiseert feestelijke activiteiten in Week van de Ontmoeting 22 sep, 10:00