Afbeelding
pixabay

Bestuur Bedrijvenkring Nunspeet stopt na vertrouwensbreuk met lokale politiek

Overig

Het voltallige bestuur van de Bedrijvenkring Nunspeet (BKN) legt per 1 december haar taken neer. Hiermee verklaart het bestuur zich solidair aan voorzitter Marty Fidder.


Het gelopen proces ‘Ondernemersfonds gemeente Nunspeet’ heeft de BKN doen inzien dat er te weinig basis is bij zowel de B2B ondernemers als de politiek om in samenwerking op te trekken. De huidige bestuursleden zijn niet langer gemotiveerd om hun vrije tijd te besteden aan het behartigen van de belangen van het Nunspeets B2B bedrijfsleven.

BKN geeft aan met name door de Nunspeetse politiek niet langer gezien en erkent te worden als dé vertegenwoordiging van het Nunspeetse B2B bedrijfsleven. Daarmee valt volgens hen het vertrouwen in elkaar weg en kan er geen sprake meer zijn samenwerking.

Per 1 december zal een interim-bestuur zich actief gaan beraden over de toekomst en de vorm van de BKN. De huidige leden van de BKN mogen zich hier de komende weken over uitspreken. Na deze inventarisatie zal het interim-bestuur zijn plan trekken en nieuwe bestuursleden gaan zoeken voor de Bedrijvenkring Nunspeet 2.0.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Midwinterwandeling samen met Veluwse midwinterhoornblazers 7 uur geleden
Afbeelding
Kritiek van commissie op onderhoud begraafplaatsen in gemeente 9 uur geleden
Afbeelding
Wie helpt VluchtelingenWerk Nunspeet? 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Nunspeet hengelt Nederlands Kampioenschap Tijdrijden binnen 12 uur geleden
Afbeelding
Moed= angst + actie COLUMN 13 uur geleden
Afbeelding
Authentieke Ierse danskerstshow in theater Veluvine 7 dec, 18:00
Afbeelding
‘Is geheim, kan niks zeggen’ Politieke analyse 7 dec, 15:00