Christelijk Gemengd Koor Viva Vox
Christelijk Gemengd Koor Viva Vox

Christelijk Gemengd Koor Viva Vox viert 40-jarig jubileum met concert

27 mei 2023 om 14:00 Overig

Het Christelijk Gemengd Koor Viva Vox uit Elspeet bestaat dit jaar 40 jaar. Dat viert het koor met een gratis te bezoeken jubileumconcert op zaterdag 10 juni. Dit concert wordt gehouden in de Driestwegkerk (Driestweg 4) in Nunspeet.

Het koor staat onder leiding van dirigent Marcel van de Ketterij. Verder werken er diverse bekende musici mee aan het concert zoals Arie Kortleven (orgel), Jorrit Woudt (vleugel), Diana Abspoel (hobo), Kees Alers (fluit) en Henk Jan Drost (trompet).

De opening, meditatie en sluiting worden verzorgd door Ds. J. van het Goor uit Rijssen, in 1983 oprichter en eerste dirigent van het (toen nog) jongerenkoor Viva Vox.

Tijdens het concert zullen diverse liederen gezongen worden uit het grote repertoire van Viva Vox. Het geheel wordt afgewisseld met enkele instrumentale intermezzo’s.

Het concert is mede mogelijk gemaakt door sponsors en bijdragen van het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet en de gemeente Nunspeet. Er wordt wel een collecte gehouden voor de onkosten. 

Het concert begint om 19.30 uur. Iedereen is welkom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie