Afbeelding
Pixabay
Ingezonden

BOERENVERSTAND

8 augustus 2023 om 12:15 Overig

Voor mij en vele andere collega boeren zijn we de ‘domme boer’, we vervuilen het milieu, verkloten de natuur, stoten enorm veel stikstof, fosfaat, CO2, etc. uit. We exporteren met veel subsidies en blijven met de shit zitten.

Die ‘domme boer’ had in 2019 al door dat door framing en polarisatie door politieke betweters, de gehele landbouw/veehouderij en visserijsector omver gegooid moest worden en moest verdwijnen uit Nederland.

Maar langzaamaan komt er beetje bij beetje bewustzijn dat die ‘domme boer’ nodig is voor onze dagelijkse voedselbehoefte. Door alle onrust in de wereld, oorlogen en opstanden, voedselrampen en misoogsten door droogte en regenval wordt voedsel onbetaalbaar of is het niet te verkrijgen.

We zijn in staat om de temperatuurstijging met 0,00036 graden te reduceren voor de prijs van 40 miljard euro, stikstofcrisis beslechten met 28 miljard euro. Duurzaamheid is het toverwoord, maar we kunnen nu al geen duurzame energie leveren, laat staan dat we de komende jaren alles gaan elektrificeren. Deze ideologie en waanzin brengt Nederland aan de afgrond, en daarmee afhankelijk van buitenlands kapitalisme.

Eind van het liedje niks bereikt, geld is op en niks te vreten!

Met ruim 8 miljoen huishoudens betekent dit een lastenverzwaring van 8500 euro per huishouden, daarna energie, ziektekosten, en voedsel. We worden armer en armer en daarmee afhankelijk van machten die rijker en rijker worden, hiermee houd je het volk in de tang.

Totdat het BOERENVERSTAND weer terugkomt, dan kunnen we de natuurgebieden weer ontginnen en geschikt maken voor de teelt van voedsel. Boeren, Burgers en Buitenlui, zie om en wordt wakker, stap af van deze hypocriete gedachten dat het u en ons niet zal raken en gebruik je BOERENVERSTAND!

Een bezorgde boer die u van uw eerste levensbehoefte voorziet.

Wim Bonestroo

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie