Foto ter illustratie. Foto: Pixabay
Foto ter illustratie. Foto: Pixabay Pixabay

Leesliefhebbers op Noordwest Veluwe gezocht

16 september 2023 om 09:00 Overig

Senia biedt leesclubs aan voor leesliefhebbers op de Noordwest Veluwe. Geïnteresseerden kunnen op  2, 3 en 12 oktober in verschillende locaties van Bibliotheek Noord-West Veluwe informatiebijeenkomsten bijwonen.


In een leesclub lezen deelnemers dezelfde boeken en bespreken zij dit met elkaar. Elke leesclub maakt jaarlijks een lijst met boeken die het wil bespreken. Van de gekozen boeken ontvangen leden leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen, hiermee zijn de besprekingen verdiepend. Er kan gekozen worden uit uiteenlopende genres; van literatuur, geschiedenis tot filosofie.

Senia organiseert samen met de Bibliotheek Noordwest Veluwe informatiebijeenkomsten over de leesclubs. Toegang is gratis en iedereen is welkom. Bij genoeg animo worden ter plekke nieuwe leesclubs opgericht. Aanmelden kan (hoeft niet) via: Marja.Merjenburgh@senia.nl.

De informatiebijeenkomst is dinsdag 3 oktober van 14.00 tot 15.30 uur in Bibliotheek Nunspeet en maandag 2 oktober van 14.00 tot 15.30 in Bibliotheek Ermelo. Ga voor meer informatie naar: senia.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie