Afbeelding
boekscout

Mijn oma was een slavin

15 september 2023 om 17:59 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 23 september 2023 zal auteur Bert Kalle zijn boek ‘Mijn oma was een slavin’ overhandigen aan de burgemeester van Nunspeet, Céline Blom. Dit vindt plaats om 11.00 uur bij boekhandel Osinga in Nunspeet in de Dorpsstraat. 

Hierna start ook de signeersessie van zijn boek ‘Mijn oma was een slavin’. Voor degene die nog geen boek heeft besteld kan deze in de boekhandel kopen (zolang de voorraad strekt) en indien gewenst door mij laten signeren. 

‘Mijn oma was een slavin’ is een persoonlijk verhaal over zijn zoektocht naar het geheim van een Surinaamse familie. Het is een autobiografisch verhaal waarin hij als ‘witte Nederlander’ op zoek gaat naar zijn Surinaamse voorouders in een confronterende reis vol onthullingen en de ontdekking dat er een groot taboe rust over een zwart voorouderschap. Met zijn verhaal, 150 jaar na de afschaffing van de slavernij, laat Kalle een nieuw licht schijnen op het Nederlandse slavernijverleden en wil hij laten zien dat het een gedeeld verleden is dat zowel zwarte als witte Nederlanders raakt.

U bent van harte welkom bij deze signeersessie die tot 12.30 uur duurt. En wat ook voor andere boeken geldt kan boekhandel Osinga het boek altijd voor u bestellen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie