Afbeelding
Foto Unsplash

De mooiste blokhutten ter wereld

4 mei 2023 om 14:55 Partnercontent

Menig kind droomt ervan: een boomhut zo groot als een normaal huis. Bed, keuken en badkamer erin, prima om in te wonen. Bij de meeste kinderen blijft deze droom echter bij een droom. Maar niet bij iedereen. Er zijn namelijk boomhutten op de wereld waar zelfs volwassenen van dromen. Wij zetten hier de mooiste boomhutten op een rij waarin overnachting voor iedereen mogelijk is. 

The treehouse resort, India

In deze boomhut in India, Jaipur, ervaart u de magische Indiase jungle. De boomhut is gemaakt in de top van keekar bomen en kijkt uit op het prachtige Aravallis-gebergte. Bij een overnachting in deze prachtige boomhut wordt u omringd door allerlei prachtige wilde dieren. De boomtakken kronkelen door het huis en ‘s ochtends heeft u geen wekker nodig, de apen die op het dak springen zorgen voor een unieke wekking. 

Rock and Tree House Resort, Thailand

De Rock and Tree House boomhutten bevinden zich in Khao Sok, een nationaal park in Thailand. Buiten de prachtige omgeving hebben deze boomhutten nog wat voordelen; ze zijn namelijk modern uitgerust. In deze boomhutten bevinden zich namelijk flat-screen tv, wifi en een koelkast.

Tree house lodge, Costa Rica

Ook in het prachtige Costa Rica vindt u waanzinnige boomhutten. Ook in deze boomhutten kunt u overnachten. De boomhutten hebben een prachtig uitzicht op zee en bevinden zich aan het strand van Playa Punta Uva, het zuidoosten van Costa Rica. De Tree House Lodge is voorzien van een hottub en een terras. 

Blokhutwinkel.nl

Bent u niet zo’n liefhebber van hoogtes? Maar wilt u toch graag een ruimte waarin u tijd wilt doorbrengen of spullen wilt opslaan? Dan zijn de blokhutten van Blokhutwinkel.nl een perfect alternatief. Bij Blokhutwinkel.nl vindt u onder andere chalets, veranda’s. En in plaats van verre oorden, leveren we gratis in heel Nederland en België.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie