Het vorige dialoog afgelopen mei in de moskee van Nunspeet.
Het vorige dialoog afgelopen mei in de moskee van Nunspeet. Woutje Mulder

Alle religies welkom tijdens open dialoog

30 september 2022 om 09:00 Religie

In de PKN gemeente de Ontmoeting in Nunspeet vindt op 9 oktober van 13.30 tot circa 17.30 uur een interreligieuze dialoog plaats. Het hoofdthema is ‘vrede, gerechtigheid en heelheid van de schepping’. Iedereen is welkom.

Er zijn verschillende vertegenwoordigers van de grote wereldreligies aanwezig; namelijk het jodendom, de islam, het christendom en het humanisme. Panelleden zijn o.a. Ibrahim Ahmed, imam in Nunspeet. Gert de Kok , predikant van de PKN gemeente de Kapel in Hulshorst, Bert van Bijsteren, voorzitter Humanistisch Verbond NW-Veluwe en Fernand Dijkgraaf, jeugdouderling en straathoekwerker in Nunspeet. 

Tijdens deze bijeenkomst is er ruimte om elkaar en elkaars levensbeschouwing te leren kennen, verbinding is het uitgangspunt. Er zullen muziek en hapjes vanuit verschillende culturen aanwezig zijn. Het is gratis toegankelijk, bijdragen zijn welkom. Opgeven kan via: i.klingenberg@outlook.com.

Bel voor meer informatie Ibrahim Ahmed via: 06-83995355 of Woutje Mulder via: 06-53445063. Meer informatie is te vinden op de website: deontmoetingnunspeet.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie