Vlnr Naomi, Sterre, Bente, Daniëlle
Vlnr Naomi, Sterre, Bente, Daniëlle Zwem & Poloclub Nunspeet

Zwem & Poloclub Nunspeet behaalt winst bij Gelderse Zwemkampioenschappen

22 mei 2023 om 13:27 Verenigingen

De Gelderse Zwemkampioenschappen vonden op 13, 14, 20 en 21 mei in het Sportfondsenbad West in Nijmegen plaats. Van de Zwem & Poloclub Nunspeet waren drie zwemsters uitgenodigd door de KNZB Oost: Sterre Veersma, Bente Toth uit ’t Harde en Naomi van ’t Hul.

Op de 50 meter baan van zwemvereniging Aqua-Novio’94 werden de dames begeleid door de Z&PC coaches Sascha Toth en Daniëlle van ’t Hul.

Sterre nam aan één afstand deel en behaalde een verdienstelijke vijfde plaats op de 50 m vrijeslag voor senioren in een tijd van 28.31.

Bente en Naomi namen aan respectievelijk zes en zeven afstanden deel bij de Junioren 1. Op de 50 m vlinderslag werd Naomi eerste en Bente tiende. Op de 100 m rugslag werd Naomi eerste, op de 50 m vrijeslag zesde en op de 200 m vrije slag zevende. Op de 100 m schoolslag eindigde Bente als vijfde, op de 200 m als vierde en op de 400 m als negende. Op de laatste dag deden beide dames mee aan de 50 m schoolslag waarbij Bente als zevende eindigde en Naomi als achtste. Tenslotte deed Naomi nog mee aan de 100 m vrijeslag en behaalde daar een verdienstelijke derde plaats bij de Junioren 1.

In totaal namen er 258 deelnemers deel aan de diverse afstanden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie