Het nieuwe pand van Wolleswinkel Hofman Advocaten.
Het nieuwe pand van Wolleswinkel Hofman Advocaten. Wolleswinkel Hofman advocaten

Wolleswinkel Hofman Advocaten verhuist

7 mei 2024 om 06:00 Zakelijk

Wolleswinkel Hofman Advocaten houdt vanaf 1 mei 2024 kantoor aan Stationslaan 32-34 in Nunspeet. Dit betekent een verhuizing vanaf de F.A. Molijnlaan naar, volgens de medewerkers van het kantoor, misschien wel het meest karakteristieke pand in Nunspeet. 

Het advocatenkantoor is vanaf 2018 gevestigd in Nunspeet. Naast mede-eigenaar en Nunspeter Aart Hofman zijn er inmiddels vijf andere betrokken en bevlogen specialisten werkzaam op dit advocatenkantoor: Jaap Wolleswinkel, Jan-Kees Karels, Desiree van Klinken, Romy Schaap en Willemijn van ‘t Hul. De nieuwe kantoorlocatie biedt de noodzakelijke ruimte voor verdere groei.

Wolleswinkel Hofman Advocaten onderscheidt zich volgens Hofman als full service kantoor en hanteert de kernwaarden integriteit, kwaliteit en betrokkenheid. Hofman: “Doordat wij jarenlange ervaring hebben vanuit een meer algemene praktijk, kunnen we meerdere rechtsgebieden bedienen en zijn we in staat op een breed terrein onze cliënten bij te staan. We beschikken daardoor over een helikopterview op het probleem dat de klant ons voorlegt. Met oog voor de samenhang tussen rechtsgebieden en hoe deze op elkaar inhaken. Het gaat er altijd om de per saldo beste oplossing aan te reiken.” 

De advocaten hebben daarbij onderling korte lijnen en sparren met elkaar over de beste oplossing. Op de website www.wolleswinkelhofman.nl is meer informatie te vinden over de vier pijlers waar het kantoor zich op richt: Bedrijf & Organisatie, Privé, Bouw & Vastgoed en ICT & Privacy. Voor het MKB is er een speciale juridische helpdesk: WH Direct. Via deze helpdesk kan direct kosteloos advies worden verkregen: 085 485 7161. Voor inning van openstaande facturen kunnen klanten terecht bij WH Incasso, een aan het kantoor verbonden incassoservice. Op de website www.whincasso.nl is informatie te vinden over WH Incasso. 

“Mensen kunnen altijd vrijblijvend contact opnemen om te informeren of wij iets voor ze kunnen betekenen en uiteraard is iedereen welkom voor een kopje koffie op ons nieuwe kantoor!”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie