Rob Taconis en styliste Denise Vonk bij de nieuwste behangcollectie.
Rob Taconis en styliste Denise Vonk bij de nieuwste behangcollectie. José Oosthoek

Decorette Elburg viert 10-jarig jubileum

Zakelijk

Het is van 19 september tot en met 1 oktober feest bij Decorette Elburg. “We geven gedurende deze twee weken niet alleen 20 % korting op de meeste producten, bij besteding boven 1.500 euro krijgt elke klant een dinerbon ter waarde van 100 euro”, aldus eigenaar Rob Taconis.

“Tien jaar geleden nam ik Decorette Elburg over van Otto Ketel, die ernstig ziek was”, licht Taconis toe. “In dit pand aan de Westerlengte 1 had ik al een zaak in kachels; ‘Warmtesfeer’. Ik ben altijd op zoek naar uitdagingen en toen ik hoorde over de problemen van Otto Ketel, heb ik voorgesteld de kacheltjes te verhuizen naar de ruimte van Decorette en de zaak over te nemen. Dit was heel snel rond. Een half jaar later is de vorige eigenaar overleden. De ruimte zag er toen anders uit, er was geen buitenlicht. We hebben vlot een verbouwing uitgevoerd en zijn van 150 naar ruim 350 vierkante meter gegaan.”

Decorette Elburg is gegroeid in de afgelopen tien jaar. “Voor kwaliteit en goed advies heb je een specialist nodig”, aldus Taconis. “De deskundigheid hebben we in huis. We hebben drie opgeleide stylistes in dienst, die kosteloos volledig advies geven, ze maken een plan. Om maatwerk te leveren, moet je beginnen met een goed advies”, aldus Taconis.

“Goede voorlichting en kleuradvies in de showroom, daar besteden we veel tijd en aandacht aan. Dit geldt voor alle disciplines die we in huis hebben; vloer, behang, sauzen, alles kan uitgevoerd worden. Tien jaar geleden was er een beperkt aanbod in pvc en laminaat, maar de vraag is enorm gegroeid. 

In PVC, kurk en laminaat hebben we een grote keuze, naast vloerbedekking en gietvloeren. Ditzelfde geldt voor gordijnen, binnenzonwering en behang. Nadat gekozen is voor materiaal en kleur komt het inmeten en het bezoek aan de klant. Dit is een heel belangrijk onderdeel van het vak en moet deskundig gebeuren. Daarna komt de montagedienst vakkundig een en ander monteren.”

Om het jubileum feestelijk en met de klant te vieren, is het bij Decorette Elburg feest van 19 september tot en met 1 oktober. “Gedurende deze twee weken geven we op de meeste producten 20 % korting”, geeft Taconis aan. “Bovendien ontvangt elke klant die 1.500 euro of meer besteedt, een dinerbon ter waarde van 100 euro. De dinerbonnen zijn te besteden bij Amuse in ’t Harde, bij De Zilverzoen of bij Hao Hua in Elburg of bij MJ Café in Lelystad. Wat ons betreft is dit voor het eerst echt een cadeau om de klant mee te laten delen in de feestvreugde.

Er loopt ook al een tijdje een verloting, die duurt tot 15 oktober en één van onze klanten ontvangt 1.000 euro in contanten.”

José Oosthoek

advertentie
advertentie
Afbeelding
Duo-expositie van lokale kunstenaars in Veluvine Nunspeet 4 uur geleden
Afbeelding
Meer aandacht voor archeologisch verleden van Nunspeet en Veluwe 8 uur geleden
Afbeelding
Terug in de tijd: VVV al sinds 1910 voor toeristen 23 sep, 09:30
Afbeelding
Kop van Jut COLUMN 23 sep, 09:00
Afbeelding
Leger des Heils zoekt collectanten in Nunspeet 23 sep, 08:30
Afbeelding
Gratis vakantie voor kinderen in Vierhouten 23 sep, 08:00
Afbeelding
Kulturhus organiseert feestelijke activiteiten in Week van de Ontmoeting 22 sep, 10:00