Eva Streutker in haar praktijk in Nunspeet.
Eva Streutker in haar praktijk in Nunspeet.

Professionele huidzorg door Eva Streutker

Zakelijk

Midden in een woonwijk in Nunspeet zit de huidzorgpraktijk van Eva Streutker. Naast deze kleine praktijk, heeft Eva ook een praktijk in Zwolle en ze wordt ingehuurd door klinieken uit het hele land. “Waar ik mijn klanten ook ontmoet: in mijn praktijk, in een kliniek of bij hen thuis, mijn behandelingen zijn altijd kwalitatief.”

Eva is BIG geregistreerd en ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici. Daarnaast is ze lid van de Nederlandse vereniging Huidtherapeuten. Toch verwijst Eva niet vaak naar zichzelf als huidtherapeut. Verjongingsspecialist, is de titel die ze prefereert. “Mijn expertise ligt in het verjongen van de huid. Daarvoor heb ik verschillende apparaten, zoals Vivace, Tixel en pigment vaatlasers, allemaal voorzien van een MCE keurmerk. Maar ik verricht ook werk dat niet op verjonging gericht is. Daarvoor werk ik bijvoorbeeld met de (eveneens MCE gecertificeerde) Diode Light Sheer Laser, die overbeharing tegengaat.” 

Wat betreft huidveroudering is volgens Eva Streutker voorkomen beter dan genezen.” Samen met mijn klanten maak ik een jaarplan, die gericht is op ieders unieke huid. Bij jongere klanten zal het plan vooral gericht zijn op preventie van huidveroudering en het behouden van een zo gezond mogelijk lichaam, waardoor de huid ook gezond zal zijn.” De huid is volgens Eva ‘de verrader van de conditie van het lichaam’. Zo ziet ze dat mensen met ernstige ziektes of zwaar medicijngebruik een slechtere huidconditie hebben dan mensen die een gezonde leefstijl, die de juiste voeding nemen. “Ook kunnen mensen snel verouderen na het hebben van kanker,” vult ze aan.“Daarom richt ik me steeds meer op een gezonde leefstijl. Ik lees erover in vakliteratuur en verdiep me in voedingssupplementen. Ik onderzoek welke supplementen ‘troep’ zijn en welke kwaliteit leveren, en bied alleen die laatste categorie aan mijn klanten aan.” 

Door haar jarenlange ervaring in de medische huidtherapie, onderscheidt Eva zich van andere huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. “Ik heb veel samengewerkt met dermatologen, internisten en plastische chirurgen door het hele land. Jarenlang gaf ik lezingen aan artsen, maar ik heb zelf uiteraard ook veelkennis en ervaring opgedaan tijdens onze samenwerkingen. Die kennis en ervaring, en de kennis die ik opdeed tijdens mijn HBO-opleiding, helpen mij om de theorie achter huidzorgproducten te begrijpen en zo alleen wetenschappelijk onderbouwde producten aan te bieden. Op die manier help ik mijn klanten niet alleen door professionele behandelingen, maar ook door advies over de juiste producten.”

Eva Streutker, Jongkindhoek 26 Nunspeet.
Info: www.evastreutker.nl en 0638278953.

Johanna Sijbel

advertentie
advertentie
Afbeelding
Midwinterwandeling samen met Veluwse midwinterhoornblazers 8 uur geleden
Afbeelding
Kritiek van commissie op onderhoud begraafplaatsen in gemeente 10 uur geleden
Afbeelding
Wie helpt VluchtelingenWerk Nunspeet? 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Nunspeet hengelt Nederlands Kampioenschap Tijdrijden binnen 13 uur geleden
Afbeelding
Moed= angst + actie COLUMN 14 uur geleden
Afbeelding
Authentieke Ierse danskerstshow in theater Veluvine 7 dec, 18:00
Afbeelding
‘Is geheim, kan niks zeggen’ Politieke analyse 7 dec, 15:00