De samenwerking tussen Veluvine Nunspeet en Jumbo bevalt beide partijen goed.
De samenwerking tussen Veluvine Nunspeet en Jumbo bevalt beide partijen goed. Veluvine

Jumbo nieuwe naamgever filmzaal Veluvine

Zakelijk

Jumbo Nunspeet verbindt zich weer voor drie jaar aan Veluvine Nunspeet. De jarenlange samenwerking bevalt beiden goed. Sinds dit jaar is Jumbo extra zichtbaar in Veluvine, nu de Veluvine filmzaal is omgedoopt tot Jumbozaal.

“Zowel Jumbo als Veluvine zijn veelzijdig en laagdrempelig voor iedereen. Samen proberen we cultuur toegankelijk te maken voor alle inwoners van Nunspeet. Dat onze filmzaal nu Jumbozaal heet, voelt dan ook niet meer dan logisch”, vertelt Hannelore Leusink (directeur-bestuurder van Veluvine).

Jumbo Nunspeet laat in een reactie weten erg blij te zijn dat zij zich als sponsor kan verbinden aan Veluvine, een belangrijke ontmoetingsplaats voor Nunspeet en omgeving. “We hopen dat de Jumbozaal, met o.a. het Veluvine Filmhuis, weer veel bezoekers mag verwelkomen”, aldus Ytze Dijkstra (ondernemer van Jumbo Nunspeet).

De Veluvine Vriendenclub bestaat uit zowel particuliere cultuurliefhebbers als bedrijven en organisaties die hun naam als sponsor aan Veluvine verbinden. Elk jaar presenteert Veluvine een nieuw en divers cultureel programma met cabaret, dans, muziek en toneel en kunst. Hierin spelen Vrienden een belangrijke rol. Meer informatie over de Veluvine Vriendenclub is te vinden op: veluvinenunspeet.nl/vrienden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Midwinterwandeling samen met Veluwse midwinterhoornblazers 8 uur geleden
Afbeelding
Kritiek van commissie op onderhoud begraafplaatsen in gemeente 10 uur geleden
Afbeelding
Wie helpt VluchtelingenWerk Nunspeet? 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Nunspeet hengelt Nederlands Kampioenschap Tijdrijden binnen 13 uur geleden
Afbeelding
Moed= angst + actie COLUMN 14 uur geleden
Afbeelding
Authentieke Ierse danskerstshow in theater Veluvine 7 dec, 18:00
Afbeelding
‘Is geheim, kan niks zeggen’ Politieke analyse 7 dec, 15:00