Afbeelding
Pixabay

Anytime Fitness Nunspeet nadert voltooiing

16 januari 2023 om 08:00 Zakelijk

Het is bijna zover. Op vrijdag 20 januari van 16.00 tot 21.00 uur en op 21 januari van 10.00 tot 18.00 uur is de grote knalopening. Na maandenlang hard werken gaat Anytime Fitness Nunspeet haar deuren openen aan Elburgerweg 29, tegenover Nestlé. 

Iedereen is welkom en kan rondgeleid worden in het nieuwe duurzame pand tijdens deze feestelijke gebeurtenis. En dat onder het genot van een drankje. Ook kan er deze dagen voor de laatste keer gebruik worden gemaakt van een levenslange korting.

Vanaf woensdag 25 januari kunnen leden officieel gebruik maken van de moderne faciliteiten. ‘’Wij zijn er om mensen te helpen die met plezier aan hun gezondheid willen werken”, aldus clubmanager Pascal ten Bras. Bij Anytime Fitness Nunspeet hebben leden 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang en kunnen zij met veel gezelligheid sporten in een kleinschalige, laagdrempelige en niet-intimiderende club. En dat voor alle leeftijden.

Vakbekwame trainers staan voor leden klaar om samen aan doelen te werken, bijvoorbeeld voor afvallen, het verbeteren van conditie en spierkracht en minder rugklachten. Een persoonlijk begeleidingsprogramma, een handige app op de telefoon en groepslessen zijn inbegrepen zonder extra kosten.

Het concept dat een fitnessclub altijd toegankelijk is voor leden, op ieder moment dat hen uitkomt, is voor veel mensen een uitkomst. ’s Ochtends vroeg of in het weekend, het kan allemaal. Op alle dagen is er begeleiding, behalve op zondag. Er kan dan echter wel zelfstandig gesport worden, de club is gewoon toegankelijk voor leden.

Vanaf 25 januari zijn er 7-dagenpassen beschikbaar waarmee geïnteresseerden gratis en vrijblijvend Anytime Fitness Nunspeet kunnen ervaren. ‘’Je kunt dan gebruik maken van hetzelfde aanbod als onze leden, bijvoorbeeld ook van de begeleiding.’’ Kijk voor meer informatie op: anytimefitness.nl of afnunspeet.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie