De opening van de vestiging in Hulshorst.
De opening van de vestiging in Hulshorst.

Kybun solutions: beter lopen met minder pijn

14 maart 2023 om 18:50 Zakelijk

De opening van de tweede Nederlandse vestiging van Kybun Solutions vond op 4 maart plaats in een prachtig monumentaal pand uit 1732 aan de Harderwijkerweg 397 in Hulshorst.

Jennita van den Berg

Het was er een komen en gaan van mensen die dag. De meesten kwamen bewust langs om te horen en te ervaren wat bijzonder is aan de schoenen van Kybun. Anderen daarentegen kwamen uit nieuwsgierigheid even een kijkje nemen. Een ieder ging sowieso met een deskundig advies de deur uit. Velen lieten het echter niet alleen bij een advies, maar kochten meteen een paar schoenen. Ze waren overtuigd geraakt van de werking van de schoen. Degene die de merken Kybun en Joya naar Nederland heeft gehaald, is Jochem Klein (van origine fysiotherapeut). Jochem liep er al een tijdje tegenaan dat hij niet overtuigd was van het gebruik van een steunzool. Je voeten worden daar juist luier van. Hij ging daarom op zoek naar een goed alternatief en kwam bij de Kybun schoen terecht. Met deze schoenen train je met iedere stap alle voetspieren, waarbij de rest van je lichaam juist ontspant. Zo komt je lichaam snel beter in balans en wordt beter lopen zonder pijn weer mogelijk. Jochem Klein en partner Thomas Dirksmeier hebben sinds 2016 een goedlopende winkel in Zoeterwoude.

Tijdens de opening in Hulshorst waren er naast beide genoemde heren, ook dragers van de Kybun van het eerste uur. Vol enthousiasme vertelde een meneer dat hij verschillende paren Kybuns heeft en niet anders meer wil. Hij hoeft sinds het gebruik ervan niet meer naar de fysio. Ook zijn vrouw loopt op Kybuns. 

Het uiterlijk van de schoen kenmerkt zich door een dikke zool. “Gelukkig is de trend op het gebied van schoenen ook het dragen van een dikke zool.” In Hulshorst kwam het idee voor het oprichten van een dergelijk adviescentrum doordat eigenaar Robert de Vries zelf te maken kreeg met lichamelijke ongemakken. Door zijn ziekte, het Guillain-Barré Syndroom (GBS), waardoor hij aan beide benen en armen verlamd raakte, kwam hij tijdens zijn revalidatie in contact met Kybun. Wat een uitkomst bleek dit te zijn! Samen met zijn vrouw runt Robertj dit nieuwe adviescentrum. Info: kybunsolutions.nl en 0341-792038.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie