Herrold Westerink en Mattheo van Stuijvenberg in de showroom. Foto: José Oosthoek
Herrold Westerink en Mattheo van Stuijvenberg in de showroom. Foto: José Oosthoek José Oosthoek

‘In onze showroom kun je sfeer en beleving ervaren’

3 april 2023 om 18:45 Zakelijk

Inmiddels een aantal jaar gevestigd aan de Industrieweg 66 in Nunspeet, krijgt de showroom van Solundo Veranda Solutions een upgrade. “Door onze glazen schuifdeuren en terrasoverkappingen op een mooie manier te presenteren, laten we zien hoe onze producten beleefd worden”, aldus Mattheo van Stuijvenberg.

José Oosthoek

Samen met Herrold Westerink adviseert hij klanten bij Solundo. In de grote hal zijn verschillende opstellingen te zien met overkappingen en door de ruime opzet is het prettig rondkijken. Glazen wanden in diverse maten en met of zonder roedeverdeling. Terrassen worden zo een extra woonkamer van het huis, met de beleving van in de tuin zitten door veel licht. “Onze producten die hier te zien zijn, worden geleverd als een bouwpakket, voor de doe-het-zelver”, leggen ze uit. “In de showroom is goed te zien wat de opties zijn en hoe je een terras kunt overkappen en er met glazen schuifwanden een aangename ruimte van kunt maken. We leggen de montage uit van a tot z en geven alle technische informatie die gewenst is. Ook als mensen thuis aan het bouwen zijn, kunnen ze ons bellen. Wanneer er vragen zijn: niet schromen om te bellen, we willen graag helpen en service bieden. Servicegerichtheid en laagdrempeligheid vinden we belangrijk.”

“We hebben een demomodel in de showroom waarop diverse mogelijkheden te zien zijn voor een terrasoverkapping”, vervolgt Van Stuijvenberg. “De verschillende kleuren en materialen zijn te zien. Zoals polycarbonaat, dat prijstechnisch aantrekkelijk is en helpt tegen zonlicht, maar het model laat ook zien hoe het eruit ziet wanneer je glas gebruikt, dat geeft meer licht en heeft een luxere uitstraling.” “Glazen schuifwanden kunnen ook apart geleverd worden voor bestaande (houten) overkappingen”, zegt Westerink. “In deze tijd, als de temperatuur al aangenamer is, maar de wind nog koud, is het mogelijk om toch buiten te zitten met een glazen schuifwand, dan zit je uit de wind. We werken met twee standaard glasmaten. Daarmee kunnen we bijna altijd aan de wensen voldoen. Uniek aan onze schuifdeuren is de roedeverdeling. Door de profielen creëer je een industriële look. Ze zijn prijstechnisch ook interessant. Ze worden verticaal geleverd, maar ook verticaal plus horizontaal, zodat je rechthoekige vakken maakt.” Van Stuijvenberg: “Voor al onze producten geldt, dat we kwaliteit bieden, vaak zit ‘m dat in de details. In de dikte van het aluminium, in de loopwielen of in de tochtborstels.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie