Eigenaren Marco Smit en Richard Smit.
Eigenaren Marco Smit en Richard Smit.

Slaapidee in Nunspeet gaat wéér vernieuwen!

11 april 2023 om 09:55 Zakelijk

Velen weten inmiddels de weg te vinden naar Slaapidee in Nunspeet. Dat is ook niet verwonderlijk als je bedenkt dat de zaak al bijna 40 jaar gevestigd is aan de Ds.Martiniuslaan 8, direct aan het marktplein. 

In de afgelopen jaren heeft de tijd niet stilgestaan. Mede eigenaar Richard Smit vertelt vol trots: “Drie jaar geleden hebben we flink kunnen uitbreiden met de toevoeging van het oude SNS pand op nummer 10. Hierdoor is een veel ruimere winkel ontstaan, met tevens veel meer licht door de ramen rondom.” Deze extra ruimte is tevens meer aangepast naar deze tijd met een zwart plafond en LED spots die de bedden mooi uitlichten. “De kleuren komen op deze manier veel beter uit”, aldus Richard. 

“Onze beddenmerken Preston, Auping en Tempur, maar ook de bedtextiel leveranciers Bedding House, Essenza, Kayori of Heckett Lane verdienen een goede presentatie.” Om dit ook te bewerkstelligen in het oudste deel van de winkel gaat Slaapidee (weer) verbouwen. De verbouwingsopruiming is succesvol afgerond, het pand is leeg, zodat ook hier het plafond kan worden vervangen. Dezelfde spots worden toegepast. De gehele winkel is dan straks in dezelfde stijl en sfeer.

“Gelukkig kunnen we tijdens deze verbouwing de klanten blijven adviseren in het nieuwste deel van de winkel.” Het linker gedeelte van de winkel wordt na de verbouwing ingericht als Auping Studio. Alle bedmodellen, boxsprings en matrassen van Auping complementeren elkaar binnen eenzelfde presentatie. In het grootste deel van de winkel zal de overige beddencollectie, maar ook diverse linnenkasten en bijmeubelen worden gepresenteerd.

Het belangrijkste blijft hetzelfde: Het persoonlijke advies van Maria, Marcel, Marco of Richard. “We noemen onszelf dan ook adviseurs en geen verkopers. Onze basis is het helpen van de klant bij het maken van de juiste keuze. Slaapcomfort advies op maat.” Ook is het mogelijk om hoofdkussens thuis te testen. Dit is vrijblijvend, maar geeft een goed beeld van de meerwaarde van een goed hoofdkussen. “Met tachtig verschillende kussens kunnen we ons wel kussenspecialist noemen “ De vernieuwde winkel is begin juni klaar, maar tot die tijd is een ieder welkom in de tijdelijke winkel op nummer 10!

Jennita van den Berg

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie