De meest recente ALDI formule is toegepast.
De meest recente ALDI formule is toegepast.

Opening ALDI vestiging Nunspeet op vrijdag 21 april

17 april 2023 om 19:30 Zakelijk

De nieuwe ALDI-vestiging aan de Beltmolen 1 in Nunspeet wordt 21 april geopend. De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd.

De winkel in biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet.
De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20 aan boodschappen een tas met een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een elektrische koelbox, hangende terrasverwarmer of tegoedbonnen van maximaal € 250.
Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas.

Om de openingsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Elke dag werkt ALDI aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken ze regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de bouw, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en worden de winkels zo duurzaam mogelijk ingericht.

De nieuwe winkel aan de Beltmolen beschikt over 113 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie